Χαρακτηριστικά λύσεων Home2Phone

Αξιοπιστία

Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για τους αυτοματισμούς και το “έξυπνο” σπίτι είναι πιστοποιημένες με CE και καλύπτονται από εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών.

Ασφάλεια

Ελέγξτε κάθε στιγμή, σε πραγματικό χρόνο, τι συμβαίνει στο χώρο του σπιτιού ή του εξοχικού σας. Έτσι, ενημερώνεστε άμεσα σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα εντός της οικίας (διαρροή νερού ή διακοπή ρεύματος) ή για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη κίνηση.

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Χειριστείτε από απόσταση ηλεκτρικές συσκευές και εξοικονομήστε χρήματα. Κλείστε το θερμοσίφωνα που ξεχάστηκε ανοιχτός, ενεργοποιήστε το κλιματιστικό λίγο πριν φτάσετε στο σπίτι ή ανεβάστε τις τέντες πριν τις καταστρέψει ο αέρας!

Άνεση

Η λειτουργία μέσω οθόνων αφής και κινητών τηλεφώνων μας επιτρέπει να ανάψουμε τα φώτα, να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία του δωματίου ή να ακούσουμε τη μουσική της αρεσκείας μας εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ευελιξία

Η αποφυγή μόνιμης εγκατάστασης και καλωδίωσης μας επιτρέπει να ακολουθούμε την τεχνολογία, αντικαθιστώντας εύκολα τις υπάρχουσες συσκευές σε βάθος χρόνου με πιο σύγχρονες.

Οικονομία

Οι έξυπνες συσκευές είναι πιο φιλικές στο περιβάλλον και μειώνουν το ενεργειακό κόστος. Ο έλεγχος της θέρμανσης με έξυπνο θερμοστάτη, το αυτόματο άναμμα/σβήσιμο φώτων μέσω αισθητήρων κίνησης, η αυτόματη σκίαση, εξοικονομούν ενέργεια και εξορθολογούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.